Professionel maler
i Sorø

Udfører opgaver til erhverv og private på hele Sjælland

Udfyld for uforpligtende snak

Er du i tvivl om, hvad du har brug for. Jeg rådgiver gerne.

Malermester Kim Skørp i Næstved, Roskilde, Sorø, Ringsted og Køge

Maler i Sorø – dit lokale malerfirma

Bor du i Sorø eller omegn, og mangler du en maler, så kan du med sikkerhed kontakte mig. Jeg har 35 års erfaring indenfor branchen og kan derfor håndtere alle de maleropgaver, du har brug for. Jeg har valgt at arbejde som selvstændig i mit eget malerfirma, da dette giver mig frihed til at give hver enkelt kunde den kvalitet, de kræver. Jeg følger dig igennem hele opgavens forløb, og den gode kommunikation gør, at vi altid kan tage en snak, hvis der noget, du er i tvivl om.

Jeg arbejder selvstændigt og kan som følge deraf altid finde den tid, der skal til, når en opgave skal færdiggøres. Mit malerfirma har eksisteret siden 2001, og min brede erfaring gør, at jeg altid kan finde en løsning, så opgaverne bliver udført til punkt og prikke.

Garanti for tilfredshed

Som du kan se på Trustpilot.dk, så har jeg udelukkende positive reaktioner fra mine kunder. Jeg har udført flere end 250 opgaver og har i alle mine år som selvstændig ikke modtaget én eneste klage. Du er derfor garanteret et malerfirma, som ligger udover det sædvanlige og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Uanset størrelsen på den maleropgave, du står overfor i Sorø, så kan du roligt kontakte mig. De små opgaver klarer jeg selv, mens jeg samarbejder med en række andre dygtige håndværkere på større projekter. Jeg har som maler udført opgaver for en lang række forskellige større og mindre kunder og forstår derfor at tilpasse mit arbejde til dine krav, hvad enten du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed.

Malerarbejde i høj kvalitet

I mine 35 år indenfor branchen har jeg stiftet bekendtskab alle de forskellige typer opgaver, som en maler kan blive stillet overfor.

Jeg har således erfaring indenfor dør- og vinduesrenovering, tapetsering, facaderenovering mfl., hvilket bevirker, at jeg har et godt kendskab til alle de faldgruber, der måtte være ved et givent projekt – dette er din sikkerhed for et godt og tilfredsstillende resultat. 

Jeg prioriterer grundigheden og kvaliteten af mine opgaver meget højt, og jeg vil således hellere bruge lidt ekstra tid hos en kunde, end jeg vil aflevere et stykke arbejde, som jeg ikke selv er tilfreds med.

 Derudover er jeg som malermester glad for kontakten med kunderne og er altid villig til at lytte til de spørgsmål og kommentarer, som du måtte have om dit malerprojekt i Sorø.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere i forbindelse en renoveringsprojekt f.eks., så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere.

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.