Professionel maler
i Køge

Udfører opgaver til erhverv og private på hele Sjælland

Udfyld for uforpligtende snak

Er du i tvivl om, hvad du har brug for. Jeg rådgiver gerne.

Malermester Kim Skørp i Næstved, Roskilde, Sorø, Ringsted og Køge

Pålidelig maler i Køge

Jeg hedder Kim Skørp, og siden 2001 har jeg arbejdet som selvstændig maler. Mit slogan er: ”Din sikkerhed for et perfekt maleresultat”, og dette er noget jeg stolt kan skrive under på.

Mine tidligere kunder skriver også under på mit slogan, som du selv kan læse på  Trustpilot. I alle mine år som maler i Køge, har jeg haft 0 reklamationer – Dette giver dig din garanti for et perfekt resultat. Jeg er perfektionist ned til fingerspidserne og sørger altid for en grundig udførsel af mit malerarbejde.

Maler med personlig kundekontakt

Da jeg valgte at blive selvstændig maler i 2001 var det fordi, at jeg ville have mere tid til den enkelte kunde. Det har gjort det muligt for mig at udføre kvalitetsarbejde, som både mig og kunden har været tilfredse med. Kundekontakten er derfor meget vigtig for mig, da den giver mig mulighed for at planlægge og prioritere min egen arbejdsdag, så jeg altid kan levere et så godt stykke arbejde som muligt.

Igennem mine 35 års erfaringer har jeg lavet over 250 projekter. Selvom jeg er baseret i Næstved, tilbyder jeg også tjenester med mit malerfirma i Køge, og her får du en kort overgang over nogle af de tjenester, jeg tilbyder.

Renovering i Køge

Jeg har store erfaringer med renovering af både døre og vinduer. Hvis du gerne vil have malet din dør eller vinduer – både indendørs eller udendørs – så er det noget jeg kan gøre for dig. Når du kontakter mig tager vi en snak om hvad du gerne vil have, og så udfører jeg arbejdet efter dine ønsker. 

Hvis du er i tvivl om hvad du vil have, vil jeg også gerne give dig min professionelle mening, om hvad vil være den bedste løsning i din situation.

Tapetsering og fuldspartling af vægge

Har du købt et nyt hus eller en ny lejlighed, eller hvis dit nuværende hjem skal renoveres, så kan jeg stå for tapetsering og fuldspartling af væggene.

Jeg har store erfaringer indenfor dette område, og du vil altid få et professionelt og flot resultat. Har du brug for flere håndværkere til andre områder af dit hjem, så kan jeg også hjælpe her, da jeg arbejder sammen med mange andre dygtige håndværkere.

Alt malerarbejde i Køge

Jeg påtager mig både indendørs og udendørs maleropgaver, og ingen opgaver er for store eller for små. Så hvis du skal have malet dit hus, stakit, udhus eller andet udendørs, så kan jeg hjælpe. Jeg dækker især Køge, Ringsted, Roskilde, Næstved og Sorø – Men har du et stykke arbejde du gerne vil have udført, så tøv ikke med at ringe.

Det samme gælder, hvis du skal have målet ét enkelt eller alle værelserne i dit hjem. Kontakt mig og fortæl hvad du vil have gjort, og sammen vil vi finde en løsning, vi begge vil være glade for.

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.