Professionel maler
i Ringsted

Udfører opgaver til erhverv og private på hele Sjælland

Udfyld for uforpligtende snak

Er du i tvivl om, hvad du har brug for. Jeg rådgiver gerne.

Malermester Kim Skørp i Næstved, Roskilde, Sorø, Ringsted og Køge

Malerfirma med 35 års erfaring

Mit navn er Kim Skørp, og siden 2001 har jeg arbejdet som selvstændig malermester. Mit slogan er: “Malermester Kim Skørp – din sikkerhed for et perfekt maleresultat”. 

Det er jo nemt nok at sige, men for at få dette bekræftet, er du meget velkommen til at se, hvad mine kunder har sagt om mig på Håndværker.dk og Trustpilot. Jeg gør en dyd ud af at fuldføre et stykke arbejde til perfektion, og jeg er ikke færdig før jeg selv er fuldstændig tilfreds med resultatet af det udførte malerarbejde.

Jeg udfører både indendørs- og udendørs maleropgaver, og sætter pris på en ærlig og tæt kontakt med mine kunder igennem hele forløbet. 

Maleropgaver i Ringsted

Selvom jeg holder til i Næstved udfører jeg også maleropgaver i jeres by. Ligegyldigt om det er dør- og vinduesrenovering, fuldspartling af vægge, opsætning af glasvæv og filt, tapetsering eller facaderenovering, så garanterer jeg dig et stykke kvalitetsarbejde. Ligegyldigt om du er privatperson eller en virksomhed, så udfører jeg både indendørs- og udendørs malerarbejde, hvilket jeg har gjort igennem alle årene. Alt fra andels- og ejerforeninger til virksomheder og organisationer. Det er altså ikke en begrænsning, at jeg holder til i Næstved, jeg dækker jeg det meste af Sjælland.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere / maler, så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere

Min arbejdsmæssige udvikling som maler

Jeg startede mit eget firma tilbage i 2001, men har arbejdet som maler i mere end 35 år. Det har først til over 250 malerprojekter.

Dette har givet mig en bred og solid erfaring inden for faget. Den primære årsag til, at jeg ønskede at blive selvstændig maler, var, at jeg gerne ville have mere tid til kunderne samt få lov at udføre et pænt og kvalitetspræget stykke arbejde – som både jeg og kunden kunne være tilfreds med. 

Jeg var træt af at blive smidt rundt fra kunde til kunde uden at få lov at færdiggøre det jeg var i gang med og at have akkordarbejde. Jeg har altid sat kvaliteten i første række, som maler frem for, at arbejdet skal være færdigt før man er begyndt.

 Jeg vægter kundekontakten meget højt, og sætter pris på at kunne prioritere min tid, som maler. Derfor har jeg god mulighed for at køre ud til jer og være din maler i dette område, da jeg selv planlægger min dag.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere eller maler i forbindelse en renoveringsprojekt f.eks., så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere.

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.