Professionel maler i Ringsted

Udfører opgaver til erhverv og private på hele Sjælland.

Over 3o års erfaring som maler

Perfektionist til fingerspidserne

Gode priser

Ingen opgaver er for små – eller store

100% tilfredshedsgaranti

“Hvis man skal have førsteklasses malerarbejde udført, skal man henvende sig til Kim. Jeg har brugt Kim siden 2005 til alt indvendigt og udvendigt malerarbejde, så jeg kan varmt anbefale ham.”

– Birthe Andersen

Malerfirma med 35 års erfaring

Mit navn er Kim Skørp, og siden 2001 har jeg arbejdet som selvstændig malermester. Mit slogan er: “Malermester Kim Skørp – din sikkerhed for et perfekt maleresultat”. Det er jo nemt nok at sige, men for at få dette bekræftet, er du meget velkommen til at se, hvad mine kunder har sagt om mig på Håndværker.dk og Trustpilot. Jeg gør en dyd ud af at fuldføre et stykke arbejde til perfektion, og jeg er ikke færdig før jeg selv er fuldstændig tilfreds med resultatet af det udførte malerarbejde. Jeg udfører både indendørs- og udendørs maleropgaver, og sætter pris på en ærlig og tæt kontakt med mine kunder igennem hele forløbet.

Malerfirma med 35 års erfaring

 Dør- og vinduesrenovering

 Alle former for tapetsering

 Fuldspartling af vægge

 Opsætning af glasvæv og filt

 Indendørs malerarbejde

 Facaderenovering

 Udendørs malerarbejde

Maleropgaver i Ringsted

Maleropgaver i Ringsted

Selvom jeg holder til i Næstved udfører jeg også maleropgaver i Ringsted og omegn. Ligegyldigt om det er dør- og vinduesrenovering, fuldspartling af vægge, opsætning af glasvæv og filt, tapetsering eller facaderenovering, så garanterer jeg dig et stykke kvalitetsarbejde. Ligegyldigt om du er privatperson eller en virksomhed i Ringsted, så udfører jeg både indendørs- og udendørs malerarbejde, hvilket jeg har gjort igennem alle årene. Alt fra andels- og ejerforeninger til virksomheder og organisationer. Det er altså ikke en begrænsning, at jeg holder til i Næstved, jeg dækker jeg det meste af Sjælland.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere, så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere i Ringsted.

Min arbejdsmæssige udvikling som maler

Jeg startede mit eget firma tilbage i 2001, men har arbejdet som maler i mere end 35 år. Det har først til over 250 malerprojekter. Dette har givet mig en bred og solid erfaring inden for faget. Den primære årsag til, at jeg ønskede at blive selvstændig, var, at jeg gerne ville have mere tid til kunderne samt få lov at udføre et pænt og kvalitetspræget stykke arbejde – som både jeg og kunden kunne være tilfreds med. Jeg var træt af at blive smidt rundt fra kunde til kunde uden at få lov at færdiggøre det jeg var i gang med og at have akkordarbejde. Jeg har altid sat kvaliteten i første række frem for, at arbejdet skal være færdigt før man er begyndt. Jeg vægter kundekontakten meget højt, og sætter pris på at kunne prioritere min tid. Derfor har jeg god mulighed for at køre til Ringsted og omegn og være din maler i dette område, da jeg selv planlægger min dag.

Har du et projekt der kræver flere håndværkere i forbindelse en renoveringsprojekt f.eks., så kan jeg også hjælpe dig med dette. Jeg samarbejder med mange super dygtige håndværkere.